عصير تمرهندي بـ الكركدية فـ 10 دقايق ،، لون تحفة وطعم احلي من الجاهز

عصير التمر الهندى من المشروبات الرمضانيه الاصيله
ومحبوب للكبار والاطفال 


هنقدمه انهارده بطريقة سهله وسريعة ومن غير خلاط 

المكونات 
المكونات ف صورة

100 جم تمر هندى معبأ "تقريبا قطعه اد قبضة الايد"
15 جم كركديه سودانى 
200-250 جم سكر خشن  
1 لتر ماء دافى 
1 لتر ماء مثلج 

الطريقة 

فى الفيديو الطريقة بكل تفاصيلها وتكتها واسرارها وتعالى اقولك عليها 

فى كسروله  او حله هنضيف التمر الهندى وعليه الكركديه .
وهنضيف عليها كميه السكر حسب رغبتنا بس مش هيقل عن 200 جم .
وهنحط الخليط على النار لحد مايغلى وهنوطي ونفضل نقلب لحد ماكل التمر الهندى مايفك وميبقاش فيه كلاكيع خالص .
هنصفيه فى مصفه كويس ونفركه بمعلقه لحد ماينزل كل عصارته .
هنضيف عليه لتر الماء المثلج و نقلبه تقليبه .
ممكن نقله فى شفشق التقديم او اى ازازة ممكن تدخل التلاجه .

ويقدم مثلج

تعليقات

إرسال تعليق

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

كحك ‏العيد ‏الطريقة ‏الاصليه

ملف ‏كامل ‏عن ‏وصفات ‏البيض ‏

كفتة الحاتي زي بتاعت المحلات

طاجن ‏الكوسا ‏بالبشاميل ‏

اقتراحات ‏لفطار ‏ ‏كل ‏يوم ‏رمضان ‏ ‏