الكباب ‏

مين ميحبش الكباب او شرائح اللحمه المشويه علي الفحم .

للوصفه دي هنحتاج اما عرق فلتو او وش الفخدة بس يكون مدقوق ع شان تكون اللحمه طريه وفيها عصارة .

المكونات 

½ ك شرائح اللحم سواء فلتو او وش الفخذه.
١ معلقة صغيرة ملح 
١ معلقة صغيرة فلفل اسود
٣ ثمرة بصل  
رشة جوزة الطيب
معلقه كبيره بقدونس مفروم

الطريقة 
هندق شرائح اللحم سواء بالمطرقه او جنب السكينه او حتي بكنكه قهوه قديمه .
الغرض من دق اللحمه انها تخرج عصارتها فتكون طريه بعد ماتستوي مش ناشفه.
هنقطع البصل شرائح او جوانح المهم قطع كبيره. 
في كيس ثلاجة هنحط الشرائح والملح والبصل الجوانح والفلفل و رشة جوزة الطيب والبقدونس ونقفله كويس.
وبعدين نرجه ونخلط المكونات كويس .
ونشيله في التلاجه علي الاقل ٦ ساعات قبل الشوي .
هنحضر الشوايه ونرص شرائح اللحمه علي شبكة الشواية.
عشر دقائق لكل وجه وتصبح جاهزه وناضجة 😋💗.
ملحوظةبقا شرائح البصل في الوصفه هتتشوي وتتقدم كتزيين للطبق وطعمها بيبقا جميل جدا وممكن طبعا نضيف للتزيين الطماطم المشوية والفلفل المشوي .
🥰🥰🥰

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

ملف ‏كامل ‏عن ‏وصفات ‏البيض ‏

كفتة الحاتي زي بتاعت المحلات

كحك ‏العيد ‏الطريقة ‏الاصليه

اقتراحات ‏لفطار ‏ ‏كل ‏يوم ‏رمضان ‏ ‏

خلطة ‏المحشي ‏بكل ‏اسرارها ‏وطعامتها ‏